dah start nak Countdown

assalammalaikum
salam 1Malaysia
selamat Hari Raya..

dah masuk hari raya ke enam dah kan??berapa ringgit duit raya yang korg dapat??ahem ahem..hari nih hari yang paling bnyk dpt duit raya...hehehehe...walaupon tak jalan raya...hari nih dapat RM50 hehehe...jgn jeles...

bila dah bnyk hari raya berlalu tu mcm terasa berat pulak hati nih..knapa plak terasa berat plak hati nih??sebab raya dah nak habis lah..hehehe dah tak boleh nak kumpul duit raya banyk-bnyk sebab tahun depan myb dah tak dapat duit raya dah..huhuhu...

bila suasana dah nak hilang walaupon raya nih ada satu bulan mula lah semua student IPT terutama IPTA dok countdown..kan?kan??countdown apa??countdown nak masuk kampus balik lah..apa lagi...kan??mungkin pelajar yang baru masuk alam kampus bagi sesi 2011/2012 dah mula sibuk kemas barang, teruja nak masuk alam kampus pon ada, nak tak nak ja nak masuk U kan??minggu nih minggu akhir berada dikampung halaman masing-masing dan dirumah masing-masing...next week dah sibuk dkampus...

dalam org sibuk beraya, pelajar UMS plak dok sibuk daftar subjek...bila dah masuk laman medan SMP tu...mula lah berperang sesama sendiri dalam merebut kekosongan kelas tu...kalo dah penuh mula lah 24jam dok depan lat top intai tunggu student drop subjek yang nak di add tu....kesian kan??

dan jadual nyzham dah siap dah tapi tak termasuk jadual tutorial sekali sebab belum daftar lagi...
mungkin minggu pertama kuliah nnt plak dok sibuk berperang pilih jadual tutorial supaya ikut kemahuan kita org...


2 Komen:

Lulu Caldina said...

selamat kembali menatap buku..ngee

Zul Fattah said...

haha.. aku suruh awek r buat jadual utk aku.. aku x pandai bai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...