Bila dilanda demam semasa raya...

assalammualaikum
salam 1 Malaysia...

pejam celik pejam celik dah hari raya yang ke 5 dah. sungguh tak merasa masa berlalu kan? raya tahun ni tiada mood sangt nak sambut raya dan nak beraya. nak berjalan raya tak dapat sebab tak sihat..bukan aku sorg ja yang tak sihat kat rumah nih tapi sekeluarga aku dilanda demam.

nak beraya pon dah xda mood nak jalan...baring menanjang ja kita org kat rumah nih...kalo ada tetamu dtg baru bangkit dari katil masing-masing..tapi raya tahun nih ramai yang di landa demam kan??nak beraya pon tak best dah..hari nih baru kesihatan family kitaorg nampak sedikit ok jika berbanding sebelum nih...

tapi dalam keadaan kesihatan yang kurg baik masih lagi ada idea untuk make over blog nih...make over sempena raya kata kan...takkan kita ja nak raya kan??blog pon nak beraya jgk...hari nih dihabiskan dengn mengedit blog habis-habisan...thanks sangt-sngt dekat blog Kak Farah..kak farah ke??tak tau lah sama ada seusia atau lebih berusia dari nyzham....

ok kali nih nyzham nak credit Blog cik Nur Farah nih sebab banyak membantu nyzham dalam proses make over blog nih....thanks sngt-sngt....

3 Komen:

ReYnn said...

baiknya kak farah.. :D

sergeant keroro said...

terbaik!! berwajah baru XD

♥Cik Nurfarah♥ said...

wahh cantiknya blog :)

Thank yer. Happy blogging :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...