buat 4,5,6 entry dalam satu hari??

assalammualaikum....
masa blogwalking tapi terbaca lah satu entry ni yang mempersoalkan tentang entri yang ditulis oleh blogger ni 4 hingga 6 entri dalam satu hari. 4 entri dalam satu hari??bagi aku 4 entri tu memang cukup banyk kan?tapi entri ni tak dikira yang join segmen dan lain lain..kalo dalam satu hari tu dia dok tulis 4 or 5 entri pasal balak atau awek dia.....dia nih kira mcm belangkas lah??24 jam berkepit dengan kapel tak pon yang tapi msg menanjang..hello..!! org lain pon ada lah mak cik...tak la plak mnunjuk-nunjuk mcm awk...simpan lah cerita tu untuk kenangan masa tua nnt ek??nnt kalo break up (opppss bukan mendoakan) malu mak cik oi....berkapel bagai nak rak...telur sebijik riuh sekampung......tapi bila break up mna nak letak muka??semua org tau pasal kita???

ok jauh dah dari tajuk...

macam mana diaorg boleh buat sampai 4 hingga 6 entri sehari??
senang ja...celik ja mata otak dah mula berkerja mcncari bahan yang difikirkan menarik untuk dikongsi bersama dengn blogger lain...selain itu jugk kita harus menggunakan keenam-enam deria kita dalam menjalani kehidupan seharian. tujuan ny??supaya kita boleh lihat apa yang berlaku..tapi jgn lihat membabi buta ja...guna deria untuk berfikir...otak dah bagi...guna lah untukfikir dari segala sudut...kalo rasa bnya tu patut dikongsi...buat lah entri...dalam sehari kita ada 24 jam...dalam 24jam tu mcm2 benda yang berlaku dan beri kita pengajaran...dan pengalaman mcm nih lah yang akan mendewasakan kita...

Tujuan buat entri bnyk2
ok tujuan ny dah kata kat atas tadi tuh...ingin berkongsi pengajaran atau maklumat yang dirasakan boleh digunapakai oleh para pembaca..jangan kedekut ilmu..tak pon dia nak cari jalan macm mna dia nak tarik pembaca nih terus berkunjung datang ke blog dia...kan??mst lah tujuan dia nak bagi pembaca sentiasa berkunjung kat blog kita kan??mna ada pembaca akan datng kat blog kita tapi xda sesuatu yang menarik untuk dibaca...btoltak??kalo ada sekali pon peratusan ny sangt kecil...


6 Komen:

SITI NOORNADIYANA said...

tak salah buat banyak entri dlm sehari. yg b'bentuk segmen & pengisian okay lah. kalau rasa benda tu annoying, buat tak tahu dah lah. ;)

GaRy™ said...

nice... kagum la ngan mereka2 yang update sampai 4-5 entri sehari... aq nak buat satu entri pun dah pening... hehehe...

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

tapi orang yg boleh wat banayk entry memang hebat..idea berlambak-lambak..sedangkn fa nk wat 1 entry pn tepu kepala kot..

sergeant keroro said...

yes, true. ikut orang sebenarnya, tapi memang macam tu la.

hanyzham hadny said...

@GaRy™ dapat buat 1 entri 1 hari pon dah kira syukur

hanyzham hadny said...

@sergeant keroro celik ja bngn pagi terus ja fikir nak update apa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...