18SX : jangn baca kalo tak nak pahala puasa kurang


tadi tgh best2 aku BW...ter"klik" satu link nih..
korg nak ka link tu??
eh tak payah lah kan??
-
-
-
-
bagi ja lah
sharing is caring
kan??
-
-
-

la korg nih bulan puasa pon nak tngk benda2 yang 18SX ka??



sebenarny..
aku tak tau nak letak tajuk entri apa..
ok baru ja lepas habis BW kat semua blog yang join segmen yang sama aku join...penat jgk kan BW ni sebenarnya kan??kenapa aku rajin sangt nak join segmen sana sini??tak dapat tngk segmen sikit mst aku nak join..kenapa ek??jawapan ny senang ja..rasa ny korg pon tau kan apa tujuan aku??ok bila dah join segmen yang membolehkan aku dapat blog untuk di terjah...hehehe bila dah terjah tu mula lah aktiviti follow menfollow..bukan apa...dunia blogging nih aku tngk dah mcm dunia perniagaan dah. yang mana kita mst mempunyai rangkaian supaya produk (entri) kita dapat dipasarkan dan pulangan atau keuntungan (traffik) dapat kita capai seperti mana yang disasarkan oleh ahli perniagaan..so, aku tak kisah kalo aku dikatakan blogger yang tak tahu malu yang merayu dengn mengatakan atau memberi ayat saya dah follow blog awak, kalo sudi follow lah blog saya plak"....aku tak kisah apa org nak kata...aku nak sebarkan rangkaian supaya aku dapat keuntungan..mmg ssh jadi blogger nih...bukan hanya sign up blogspot. edit blog sana sini..buat blog cun melecun tapi x penggunjung nak buat apa kan??bukan senang kalo nak senang...mmg ssh kalo nak capai kejayaan...bnyk yang perlu kita belajar termasuk nak jadi blogger berjaya...bnyk yang perlu dipelajari...dgn blogwalking mcm tu pon secara tidak langsung kita dapat dunia luar...kata org jauh perjalanan luas pemandangan...so, tak salah kita luang kan sedikit masa BW ke blog blogger lain...jgn nak mengharap blogger lain nak datg bertandang ke blog kita untuk baca entri kita...mcm tunggu bulan jatuh ke riba ja...sedangkan kita tau bulan tu mmg takkan jatuh...ok lagi kita tau bulan takkan jatuh ni kita tau ka blogger tak sudi nak bertangdang ke blog aku nih??blog mcm sampah ja...

2 Komen:

sergeant keroro said...

betul, kena saling kunjung mengunjung, berbalas komen.

kalau tunggu orang datang memang takkan kemana.

usaha tu kena ada la :)

bez amin said...

uish...mane de blog cam sampah! smart pe blog neh. patriotik kowt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...