BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK


wah...lama nya tak join segmen yang Incik Ben buat..dan kali nih nak join lah..
macam best jah segmen nih..yang mana blogger dikehendaki untuk mengkritik blog lain. dab kunjungan akan dibalas dengan meninggalkan kritikan bukan pujian...ingt bukan pujian...

sesuatu yang cukup positif..sebab dengan kritikan kita tahu apa kelemahan yang kita tak nampak. jadi dengan jasa blogger lain, tuan blog boleh tahu kelemahannya...dan kenapa bukan pujian??sebab pujian dapat menimbulkan rasa riak seseorang, menyebabkan seseorang lupa diri...jadi jgn puji...kritik jangan tak kritik..peluang dah diberi..apa lagi...gunakan kepakaran mengumpat disini...berkias pun tak pa kalo takut tuan empunya blog terasa hati. hehehehehe

nak join???senang ja...klik banner kat atas tu

44 Komen:

HAFIZAL said...

kalo boleh page entri tu ada 2 senang org nak tahu perkembangan entri kau

LINDAHERY said...

aslmkum...salam kenal...dari segmen yg sama ...

kritikan ... err ... xde kot !! hak hak hak

hanyzham hadny said...

Thanks @HAFIZAL atas komen yang diberikan dan sudi follow saya skali

hanyzham hadny said...

@LINDAHERY knp tak nak kritik???

Masz Sidek said...

org kuching kah... kmk pun org kuching... blog ktk ok... simple... loading pun kejap..
headaer ktk ya... lebar sikit baruk kacak... sik kosong gilak rupanya...hehehe


http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

hanyzham hadny said...

thanks @Masz Sidek..ats kritikan tersebut .aok org kuching...

:: Cik Nur :: said...

dr segmen yg same juga.. blog ni ok..putih cm blog nur, cuma tulisan tu kalau di hitamkan..mesti lagi cantik.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Qarr Jalil said...

putih sgt la..silau mata..wakakak..
tak kesa la..ur style..yg pnting pengisian 2 rite..everything is oke bro :)

hanyzham hadny said...

tahnks @:: Cik Nur ::..

hanyzham hadny said...

thanks @Qarr Jalil

Fendy said...

komen admin warna biru petak2 nampak serabut...cuba try buat warna plain"

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
Kalau Boleh..Letak Lah Blog Archieve,Jadi senang org nak tau perkembangan blog ko..Header pun kurang cantik.tak menyerlah.Alangkah bagusnya kalau ada header yg lagi cantik k...ok bro..Happy blogging ^_^

MiSs ChUbBy ChEeK said...

dtang jnguk untuk segmen abang ben...
blog ni ok jer..loading pon tak lma.tapi putih sngt la...x nk tmbh colour2 ckit ker..bg ad wrna..

jom snggah sni..
http://misschubbycheek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur chahaya abadiey said...

salam..singgah dari segmen yg sama..

blog ni okeh jep..xtaw nk kritik ap.tp myb ia terlampau simple kot.. then..warna biru kt kotak komen nie..susah sikit nk dibaca ap yg tuan blog reply..

tp overall okeh :)

happy blogging yer,,

Nurul Aisyah said...

dr segmen sama.

wah!! header tu kasi cantik skit leh? so small...(but cute)..hahahahahahahahaha....plsss besarkan skit yer..okeh

kritik sy lak
http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pka Rahim said...

hi dari segmen yang sama.
eh kenapa sy loading sgt slow.
ke internet sy problem.

hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cikgu Ma said...

salam, datang nak kritik...tp tak tau nak kritik kt mana...so far, memang ok...done follow u =)

jemput kritik my blog =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

nur nadzirah said...

dari segmen yang sama.. :) nak kritik..mungkin perkataan kat header tu perlu besar sikit kot.. :) jom kritik saya :)

QasehCinta said...

segmen yang sama....^_^

mgkn leh gunakan biru yang x terang sgt kot sbb saya rasa agak mganggu mata....huhuhu

Mohd Ridwan said...

Kritik : Keciknya header hang,buat besaq-besaq lagi okeih~

Kritik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

GBM said...

oloh tecik nye header.. kalau boleh besar kan skit ya. baru lagi bersemangat pembaca nak tengok. :)


http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mish Apple said...

try letak warna lain untuk background, baru menyerlah header .

apisv2 said...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

nur_za said...

lor blog ni memang putih ke..nur ingt tadi loading lambat..keh2..
ce letak warna warni macam pelangi sikit..keh2..
ok la simple je blog dia..
berani mai la komen balik..
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Bee Shaz wals said...

dari segmen sama
sebelum tu shaz follow sini yea

pada shaz blog awak nampak tak ceria sebab warna putih menguasai background awak,kan lebih cantik kalau background bercolor varu ceria sikit.selain entri menari sebenarnya color background juga memainkan peranan menarik minat blogger lain singgah kalau tak ssilap shaz lah
but yang lain nice

Cik Kay Jue said...

lebarkan blog ea.. :)



http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FairuzJaafar said...

suka biru ker...??

nak kritik ni..sedia... :p

entry post macam bercampur aduk dengan gadget/widget dekat sebelah... nmpak mcm ada serabut sikit..

bagi saya la.. heee...

http://picturefinding.blogspot.com/2012/02/segmen-l-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

dyabunga said...

backgorund putih nampak blog ni suram lah..

karmilaillang said...

bagi warna ckit background baru menarik, pastue header gambar awak tue ok, tpi cri gambar yang kita tengok tak bg first impresion yang baik..
kenp? saya sampi jak fikir2 tuan blog orangnya mungkin sombong sebb gambar tue...sori ^-^

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..header tu hias2 lagi sikit..lagi satu, putih sangat la,hehe :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah[フィザ] said...

hai,dari segmen yang sama

kritikan:
kalau buat background blog putih dan background post pun putih.apa kata buat size post entry lebar lagi.lebih puas nak baca entry ^_^

jemput kritik di blog saya
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Putry said...

putih biru ok:) done folow sini

jom kritik sini pulak
http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Amelia Natasha said...

datang dari segmen yang sama :)

background tu kalau bagi colourful sikit mesti lagi menarik kan? hihi ;)

http://flipflop-lolipop.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Arra Ahmad said...

stuju dgn Qarr..silau:)

http://arazua.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

wanie wonek said...

hye
bagi saya koleksi banner tu tak perlu pun tak apa. tak penting pun. sidebar letak yang penting2 je. tp mgkn penting bg awak. so its ok. this is ur blog right? hehehe

jom kritik saya pulak & saya dah follow sini k
http://nursyazwaniazween.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Bunga Bunga Cinta said...

okey jer blog awk nie... simple dan padat....

http://nurain82.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nur Syamimi Jamaludin said...

Dari segmen sama..
Jom kritik secara berhemah..

Putih sangat blog nie...:)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

natasyapink said...

heyh, datang nak kritik.. hehe

blog ni da ok da, tataw na kritik apew tp comment box ni cube tmba scrollbar nty nmpak lg kemas kn?

kritik blog kte skali kay.. bye.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

hai, salam perkenalan.
aci tak kalau main singgahsinggah.

anyway, singgah cik lily pulak ye.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

fizafantagirO said...

Salam ,

Blog hanyzham dah ok =) duk cari2 jugak nak kritik apa.. tp tak jumpa . ^^

Eza Boom Boom said...

Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

Pendapat Eza :
Lebarkan lagi keluasan entry. yang lain dah mantooopp...

Happy blogging, yeah :D,mupok lok :P

Fadzmie Mohamad said...

Design layout dah ok dah. Kalau background tu letak kaler biru cair instead of putih, lagi menarik kot color combination dia. Hehe. Yang lain, dah mantap! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...