rehat sebentar sersama kit kat

assalammualaikum...
lama rasa ny nyzham tak mencoret kan??ok sorry sngt2..mgkin sebab sibuk yang melampau kot...mana tak ny assignment melambak-lambak..bukan calang-calang assignment...semua nak buat mini kajian...huhuhuhu..ok tak pa untuk masa depan jgk kan??mmg dah hidup student mcm tu kan??nak wat mcm mana..

ok petang nih nyzham dengan group member yang lain plan nk buat satu iklan khidmat masyarakat untuk memenuhi syarat kursus elektif yang kitaorg ambik sem nih...harap2 semua ny berjalan dengan lancar la...iklan masyarakat kita org tu nnt, kami akan buat pasal go green..nak bntu selamatkan bumi kata kan...idea kita org dah ada dah..cuma nak buat kan iklan tu yang belum lagi sebb masing-masing kitaorg bnyk komitmen...jadi hari nih baru ada free sebb kuliah hari nih semua batal jadi ambik kesempatan la nih...

nnt hasil iklan tu nyzham masukkan dalam blog nih..k??
jadi nnt kan hasil karya kami...

1 Komen:

Zul Fattah said...

xpe bro.. take ur time.. ok.. aku tunggu, kita tengok hasil iklan ko tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...