secret admire?

asslmmualaikum..
nih entry yang ke2 lepas lama tak update blog...wah bnyk plak story kan??
mmg bnyk pon tapi tak sempat nak share ja dengn semua...kali nih ada sedikit masa kena guna sebaik-baik ny...dan curi masa nk update blog nih...

korg pernah dapat hadiah dari Secret Admire tak??hehehe nyzham pernah (nak show off jab...) ok cerita ny mcm nih...beberapa malam lepas nyzham balik dari meetng dengan exco kita org...dalam jam 10:30 mlm mcm tu lah...bila sampai ja di rumah nyzham dapat satu msg nih dari satu nombor yang tak dikenali.....tapi mana diaorg dapat fon num nih??ah tak hairan lah nombr telefon kita org ada diiklankan dekat bus stop bagi memudahkan pelajar untuk hubungi kita org kalo ada sebarang pertanyaan...

ok berbalik mcm mna nyzham dapat hadiah tu...dalam msg tu dia gtau nak jumpa dekat bus stop atas...tanpa sebarang persoalan nyzham pon gerak g bus stop sbb mmg kebiasaan pon kalo mana-mana pelajar yang nak jmpa ktorg semua ny atas sebab kolej kediaman atau kampus...jadi tanggungjwb tetap tanggungjwb..walaupon penat kena jgk pergi jmpa...

bila sampai bus stop tu, tak nampak sesiapa pon kat situ....yang jumpa cuma satu beg plastik ja yang berisi kotak yang dibalut kemas dengn pembalut hadiah...tak lama kemudian dapat satu msg...yang gtau ambik beg plastik tu sebagai pemberian ikhlas dari dia...

pada mula ny tak nak ambik sebb nyzham mmg tak kenal dia dan bagi pon dia main tnggal ja....masa nak balik dengan tangn kosong tu datang lagi satu msg..." hadiah tu ikhlas dari saya sebagai terima kasih sebb bnyk bntu saya masa masuk dulu..." ohh jadi hadiah nih dari adik juior la??nak tak nak nyzham pon bawa balik hadiah tu...dah org bagi ambik ja la kan??

but tqvm sesiapa yang bagi hadiah tu....
hahahaha...jagn salah faham..bukan secretadmire ya??saja bikin tajuk yang gempak ckit....

2 Komen:

Zul Fattah said...

sengal.. aku tak pernah dapat kot lg hadiah cam ni.. huwaa.

hanyzham hadny said...

@Zul Fattah ada tu nnt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...