memang susah nak lupakan siDIA

assalammualaikum
salam 1Malaysia..

malam ni lewat sikit buat n3..lewat cikit??mmg dah lewat sangt kot..dah 12:45am....nak nuat mcm mna kan kalo dah mood nak update blog ni lambat sngt dtg..dah lewat2 mcm ni baru dapat ilham..

ok mlm ni terus terang nyzham nak katakan nyzham masih belum mampu nak hadapi apa yang berlaku pada diri ni..dan terus terang nyzham nak katakan bahawa mmg ssh nak lupakn insan yang pernah nyzham sayang..nyzham tgh belajar terima yang kita org xda jodoh tapi nak melupakan tu mmg agak sukar..mungkin kepada sesiapa yang pernah alami pengalaman mcm ni tau mcm mna nak hadapi masalah macm ni..

dah try nak lupakan dia tapi tak mampu nak singkirkan dalam diri ni..tadi pon terpandang update fb dia..pnyalah lain mcm rasa ny..seram sejuk plak..enth kenapa mcm tu.."ya allah kuat kan lah hamba mu ini ya allah sesungguhny dia bukan ko cipta untuk ku.."...."ya allah ko pertemukanlah insan yang tertulis untuk ku didunia dan akhirat ya allah sesungguh ny engkau maha mengetahui lagi maha berkuasa..."


2 Komen:

saiazuan said...

bln puasa ni msa trbaik tuk lupakn dia. bnykkn ibadah da brdoa.. insyaAllah akn mendapat prtolongan

sergeant keroro said...

berdoa dan let the time heals

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...