macam tau-tau ja

(gambar hanya hiasan semata-mata..tiada kaitan antara yang masih hidup atau yang dah meninggal dunia)
assalammualaikum
salam 1Malaysia..

wah malam ni menjadi rajin secara tetiba ja update entri..entah datang dari mana semangt ni kan..
ok malam ni nizam sekadar ny berkongsi cerita kat follower tersayang sekalian (tanpa follower siapa la nyzham hadny belog)  ..

ok nyzham ni student lagi..heheh saja nak bagi tau mana tau ada lagi yang tak tau kan??ok dah dua tahun nyzhamberpuasa kat perantauan tapi stil beraya kat kampung halaman disamping keluarga tercinta..syukur kat allah..

tapi pada raya tahun lepas, nyzham dengn member buat plan nak beraya kat kampus ja. nak merasa beraya kat perantauan dan beraya kat kampus..eh gila kan plan ni??org nak beraya degn family baru bermakna raya kan??tapi kalo ikut takwim U yang asal kita org 4minggu lepas daftar masuk sem ke5 kita org cuti raya plak..nak balik??kena beli tket flight lagi..helo kita org buak org senang ok..cuti raya pon 1 minggu ja kot..mst tak berbaloi sangt..better beraya kat kampus setidak2 ny boleh la merasa beraya diperantauan kan??

kira menyelam sambil menim air la kan..tapi tetiba KPT (kementerian Pengajian Tinggi) mengumumkan pendaftaran utk sesi 2011/2012 dilanjutkan pada bualn 9 tapi tarikh pendaftaran terpulang kepada pihak pengurusan U masing2..oleh kerana itu tahun ni kita org berpeluang berpuasa dan beraya kat kampung halaman di samping keluarga terciunta..syukur sangt2,,,

3 Komen:

sergeant keroro said...

alhamdulillah :)

p/s : bro, memang blog ni xde bloglist ke?

sebab syarat dalam krew tu kena letak dalam bloglist XD

kyo_9 said...

huhu..
sedih jer dengar..
ape lagi bro, jangan lupa hantar salam perantauan kt paper..
insyaAllah x jadi isu cam tahun lepas bila orang UTP hantar.. lol

hanyzham hadny said...

@sergeant keroro ya xda bloglist

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...