Kempen Merdeka

assalammualaikum
salam 1Malaysia

BW punya BW, terjah punya terjah...terjumpa satu pertandingan yang dianjurkan oleh utusan bersempena kemerdekaan negara kita..


ok pertandingan ini memerlukan kita untuk menghias web/blog peribadi kemudian screenshot dan isi borang yang dah disediakan oleh pihak utusan...jom kita sesama memariahkan bulan kemerdekaan kita tahun ni dengan menghias blog kita dengan bendera2 malaysia...nyzham just buat header baru ja...yang lain nyzham tak tukar...tak ada idea nak buat mcm mna....nak join jgk??ok klik ja pic header yang nyzham lampirkan kat bawah tu...

ok...kat webside tu akan menceritakan dengn lebih lanjut ttg pertandingan ni termasuklah hadiah yang ditawarkan RM7 500 kepada pemenang...

5 Komen:

Ummi said...

nak try nasib jugak...tapi takdak masa lg nih nak tukar design blog... tarikh tutup diorang tak kasi tau pulak...

sergeant keroro said...

gudluck! XD

Luqeem™ said...

sngga sni dr segmen freaky..hee
slmat berblogging!

jom snggah sni :)
Cerita petang ahad

hanyzham hadny said...

@Ummi

rasany tarikh tutp 31 ogos

Ezad Skytech said...

gudluck ye..hee =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...