BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER

assalammualaikum
salam 1Malaysia

petang ni petang join segmen ja..termasuk segmen yuyu ni dah 3 segmen dah yang nyzham join..xtau dah nak update apa kat blog ni..

serba sedikit ttg belog ni??
ok belog ni milikan penuh bumiputera sarawak..hahaha
ok belog ni adalah belog utk berkongsi cerita bukan nak mengada tapi untk berkongsi pengalaman dan memberi pengajaran ttg kehidupan...

jumlah follower??
ok jumlah follower tak la ramai mana pon..malas nak blogwalkin tat y xramai follower..
230 orang follower ja..

brapa lama dah dalam dunia blogging nih??
saya start blogging nih januari 2011...baryu sangt lagi..bnyk lagi nak dibelajar..

tag :

7 Komen:

sergeant keroro said...

gudluck! :)

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dri segmen yuyue.follow saya jugak : BW sambil tambah follower

hanyzham hadny said...

@Noorul Amera Adnan dah follow awk blik dah..

NuSaNa NoSa 91 said...

yezza~ keen pon ada join gak segmen ni.. ^_^

Fie Anis said...

singgah sambil folo dr segmen yang same...=)

c genk bah ne said...

Tak join segmen ne,,tapi genk tetap terjah

Bulan Ramadan Bulan Mulia,
Bulan Memberi Seribu Rahmat,
Genk kemari ingin bertemu anda,
Salam Perkenalan untuk anda.

Follow sudah,komen pun sudah,
Bertambah sudah follower anda,
Marilah datang menerjah,
Datang menerjah ke blog saya.

www.genkcorner.blogspot.com

iPai said...

salam .. hai2 hanyzham hadny .. nama unik tuh ..

saya datang daripada segmen BW sambil tambah follower .. selamat berkenalan !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...