BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


assalammualaikum
salam 1Malaysia..
petang2 mcm ni nak join 1 lagi segmen yang dianjurkan oleh En Ben kita ni..
Encik Ben mcm tau2 ja yang nyzham tgh mencari2 segmen mcm ni..
kenapa??sebab kat mata tuan empunya belog semua cantik dan kita tak tau dari sudut pandang lain plak..
ni supaya kita tau apa kekurangan belog kita..belog ni kan untuk belogger lain baca??so, kita kena la berusaha sedikit untuk menyenangkan mata diaorg untuk membaca belog kita..sesiapa yang nak kritik belog ni silakan la kritik dengan ikhlas seikhlasny ya..

10 Komen:

Cik Kay Jue said...

urm.. boleh tukar fonts jenis lain tak kat entry.. ok thnks..

http://kayjueblog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik najihah said...

setuju dengan cik kay..
lagi 1 rasenye widget yg jom chatting tu x perlu kot sebab memberat kan blog

Goblogz said...

background dan font anda perlu di ambil perhatian.tq

dah folo n kritik blog aku balik
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nuur_mutiara said...

background yg ni agak serabut sikit rasanya :)



http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Ohhh, orang Kuching ek. Hehhe. Gerek kmk pon org Kuching. =P

Emmm, jom chatting tu buang je la. X penting kot. Sbb jeritan batinku tu kan dah ada. Hhehehe. Dan kat ruang entri ni x payah la buat transparent, pening nak baca. Apa kata buat warna biru muda ke, ok jugak kan. =D

Kmk follow ktk. =)

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

hanyzham hadny said...

@Cik Kay Jue iq..fontdah pon ditukar atas nasihat anda

hanyzham hadny said...

@Goblogz tq atas kritikkan anda..

hanyzham hadny said...

@Nuur_mutiara serabut??

hanyzham hadny said...

@Mrs. Farhan tqvm ats kritikan yang membina

TeAqArH said...

background terlampau menyerlah....
x perlu kot energy saver ni..ade sesetgh ckp akan mendtgkan malware...silap2 dpt virus nnt..lgpun mengganggu pembacaan..6_^

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...