Nak Jugak MenYibuk

assalammualaikumm
salam 1Malaysia

mlm ni mlm ahad
so, jejalan la tapi versi blog, kira blogwalking la..
hahaha..

dah best2 jejalan terbaca lah 1 n3 abg senior blogger ni tak perlu la nak mention
nama dia kan?rasa ny semua tau kot pasal ni..
1st tu malas nk ambik kisah sangat..
tapi bila tngk2 makin ramai blogger wat update ttg perkara yang sama..
Why??
entah aku pon tak tau..
yang aku dok gatal nak tulis pon aku takj tau kenapa..

pada jangan la sama mcm tu..
gara2 nak populariti
wat benda2 yang tak elok..

rasa ny korg tau kan aku bebel ttg apa??
yang tak tau tu, rajin2 la blogwalking ya..

kalo nk populariti tu biar la dgn usaha sendiri bukn ambil kesempatan..
tak mendatangkan kepuasan..
kepuasan yang diperolehi ats usaha org lain tu kejab ja, tak lama mna pon..
dan xda yang nak dibanggakan pon..
yang ada dapat maki hamun org lain..
bawak2 la berfikir ya..

2 Komen:

Freaky said...

usaha sendiri lagi diberkati berbanding atas usaha orang lain

hanyzham hadny said...

@Freaky ya.setuju sngt2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...