BlogoHolic


assalammualaikum
salam 1Malaysia..

korang pernah dengar penyakit ni tak??penyakit apa??p jeling kat title post aku..nampak dah??ya penyakit blogoholic.kira penyakit ketagihan blogging la..korang mcm mna?pon menghadapi penyakit yang sama??x??ok tak pa..sekarang aku dah mula addict nak blogging ja..kat ofis tadi pon aku dah berani wat hal dengan on9 blog aku tapi time big bos xda kat ofis la...kalo ada mmg tak berani gila mcm tu...mau kena marah??

.
.
aku rasa aku ter"ADDICT" dengan blog lebih teruk daripada aku addict dengan facebook aku dulu..
sekarang aku dah mula tawar hati nk facebooking..entah kenapa..bagi aku blog ni lebih menarik dan mencabar dari facebook..

MENCABAR??kenapa pulak mencabar??korang nak tau kenapa aku kata mencabar??coz blog ni kita kena buat n3 yang menarik agar follower kita membaca n3 dan berkunjung berulang kali untuk baca setiap post yang kita buat dan dengan blog jugak kita tercabar untuk menarik lebih banyak blogger agar menjadi follwer..blogger ni bijak diaorg akan follow kita kalo entri2 kita tu menarik untuk dibaca bukan nak baca entri yang merapu meraban macam ni kan??buat buang masa ja kan??better buat kerja lain..
tu la cabar2 bagi blogger dari sudut pandangan aku...
tak tau apa plak pendapat korg n tak pasti korg setuju atau tak...
sorry menjadikan korg mangsa untuk membaca entri membosankan ni..


4 Komen:

farahin nasir said...

setuju 100%... sy pun same... tak bukak fb pun takpe dah skrg nie.. tp blog kne usha selalu.. n yg btambah bestnyer, suke blogwalking.. so, seharian depan lappy jelah.. hehehe..:)

Ray Garcia said...

same r kite.. lepas ade blog je malas dah nak bukak facebook.. haha

hanyzham hadny said...

@farahin nasir ya..kalo blog ni secara tak langsung kita dapat tambah pengetahuan selain mencari kepuasan...balik kerja terus blogging..hahaha

hanyzham hadny said...

@Ray Garcia ya...tau tak pa...ni la dikatakan nikmat berblogging..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...