meeting lagi......!!!!


annyong....
mmm.....bila assignment group dah berlambak alamatny smakin bnyk lah time berdiskusi.....utk mlahirkan idea2 yang bernas....bernas ka???bernas la kalo dpt soalan2 yang senang tp kalo soalan yang membunuh....mati nak cari bahan kan library,,,,,nak guna bahan kat internet???ahhh...ktaorg tak dpat kelulusan untuk guna bahan kat internet selain yang bertauliah dah berunsurkan ilmiah....nk buat bahan berilmiah kena lah guna sumber rujukkan berilmiah....kan??biasanya kalo taip ja kat google klaurlah segala bagai....sumber ny???dr blog...adus...tak pasal2 nnt aku kena wat balik....tak mau la....

dah lari jauh nih....kita U TURN balik......malam nih ada meeting lagi...smbung meeting malam semalam....sebab mlm semalam blum dpt kata sepakat lagi....esok dah nk kena present....kalo nasib kena bentang esok???mati la...jd mlm nih kena wat berhabis la.....dari pilih idea smpai ke slide dia mst siap jgk....enth la mlm ni jam brpa la nk habis....mlm semlm agk2 jam 12 jgk bru habis....

berserah ja lah mlm nih...harap2 berjalan dgn lancar spt dirancang...

2 Komen:

Encik Blogger said...

haha.. senang je.. lantik sorang ketua yg idea die cm bernas pstu ikut je die... senang..=)
tp bincang lg bagus.. nice

pabilajarijemarimenari said...

alhamdulillah berjalan dgn lancar,,,slide pun dah siap...baru ja siap.....esok dah kena present...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...