kawan ku bersubahat dgn pencuri???!!!


gambar hanya hiasan sahaja


annyong....
wah penuh panas ny topik n3 aku kali nih......
rasa ny bukan bersubahat dgn pencuri tp mmg pencuri kot.....sungguh tak disangka...wajah yang baik rupany bertopengakn perwatakan yang lain....pandai btul dia buat muka baik kan???pandai bermuka2...talam 7 muka sudah dia nih.....niat aku bukan nak memburuk2 kan dia atau kwn aku sndri...tp nk bagi pengajaran kat org len.......

ooppsss....korg tgh fikirkan apa nih???curi barang??no..no...no....dia curi buah fikiran kumpulan kawan dia sendiri.....sungguh tak disangka....sanggup dia wat mcm tu kat kwn aku sndri.....kira org kawan aku tuh blh maafkan lgikesalahan dia tu n  lupakan saja p hati siapa yang tau kan???mmg tak berhati perut lansung...
dah mencuri idea org tu dia wat muka tak bersalah lagi tuh....mmg sakit hati lah...kalo dia dpt kwn yg jenis men hentam dan yg jenis tak tahan sabar...mmg dah kena ba dia tu.....dah la curi tu terang2an lg....masa org meeting dia blh ada dlm meeting tu jgk...tak nak lari pun utk bg ruang org utk berbincang...

oo..pantang la jumpa org mcm nih....nasib baik dia jumpa kawn yg mcm kitaorg nih...jenis yang tak kesah sngt...baik sngt ka???tp awas la...kepercayaan telah luntur sudh....mmg tak kan dpt dibina lg.....jaga2 lah....

2 Komen:

misz sheyla said...

curi balik buah fikiran 2...huhuhuh.....kering idea la 2...ish2

pabilajarijemarimenari said...

tak dpt curi lg dah....idea tu dah dpt klulusn dr lecture kitaorg utk dlaksanakan.....jd kitaorg kena cari idea len la alamtnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...